Wat we doen

We maken onderwijs wereldwijd beter, zodat mensen beter kunnen leren, effectiever worden en fijner leven.

We helpen mensen te groeien door hun potentie aan te boren en obstakels te verwijderen.

Wat we aanbieden

Onze Academy

We geven online cursussen aan meer dan 300.000 studenten. En, we geven honderden in company cursussen voor heel verschillende organisaties.

We geven cursussen over leiderschap, strategie, business administration, grip krijgen op complexe situaties, samenwerken, NLP en zelfcoaching.

Ons lesgeven richt zich op hands on toepassing in echte situaties, state of the art kennisaanbod, diepgaande reflectie en persoonlijke aandacht.

Onderwijsontwerp

We ontwerpen en maken cursussen, programma´s en curricula voor verschillende universiteiten, business schools, commerciële en overheidsorganisaties, beroepsopleidingen, basisscholen en middelbare scholen.

We maken ‘goed onderwijs’ door leerstijlen, didactiek en onderwijsdoelen op elkaar af te stemmen.

Onze ontwerpen helpen studenten om eigenaar te zijn van hun eigen opleidingstraject. We helpen ze te reflecteren, hun persoonlijke motieven te gebruiken en ze te laten ervaren wat hun invloed is door directie toepassing.

Persoonlijke Coaching

We helpen mensen te groeien en hun doelen te halen in hun professionele en persoonlijke leven.

We helpen leiders om de managers te worden die ze willen zijn, we helpen atleten om de races te winnen die ze willen winnen, we helpen onderwijzers om beter les te geven, etc.

Onze coaching is gebaseerd op het vinden van ieders unieke potentie. En, op het identificeren en vervangen van huidige obstakels en beperkingen.